Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Cele mai bune aplicatii de navigare. Unde gasiti informatii actualizate din traficul de la noi

Embed:

Ce faci cand nu ai internet si esti intr-un oras pe care nu-l cunosti? Fie apelezi la brosurile gratuite cu harti, fie descarci aplicatii gratuite si utile.
 

Solutiile de navigare preinstalate ne ajuta si ne protejeaza si abonamentul de date de facturile uriase. Una dintre cele mai bune este Here maps, vanduta de cei de la Nokia unor producatori auto germani, dar care poate fi descarcata si acum din Google Play.

Navigon este o alta solutie buna – e scump (cca. 200 de lei), dar are cele mai bune harti pentru Romania. Are informatii si despre transportul in comun si face trasee optimizate, folosind informatii pentru Internet. In curand ar putea fi disponibil si pe ceasurile inteligente.

Tom tom este o alta harta buna, chiar si in varianta initiala gratuita. Sygic, care este aproape complet gratuit, te ajuta sa gasesti un loc de parcare si apoi sa continui sa mergi pe jos. Trebuie sa platiti pentru harti suplimentare si navigarea cu voce.

Cea mai folosita aplicatie, care are insa nevoie si de net, este Waze. Sunt foarte multi utilizatori si in tara noastra si din acest motiv are informatii extrem de utile si pentru traficul de la noi. In fine, Google Maps va permite in curand si in Romania descarcarea locala a hartilor.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 13 Noiembrie 2015
Citeste mai multe despre: ilikeit, navigare, GPS, harti, aplicatii, Google, Waze, Tom tom,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed