iLikeIT. Cea mai tare camera pentru filmari 4K. Dronele profesionale care se pliaza si stiu sa ocoleasca obstacolele

Ultimul update: Joi 16 Martie 2017 07:16
Data publicarii: Luni 13 Martie 2017 12:45
Categorie: Smart things

A venit momentul pentru noutati aeropurtate din internet si tehnologie. George Buhnici a venit cu drone si camere inteligente. 

Este vorba despre camere care zboara, care pot fi folosite in mana si de pe trepied in diferite situatii. Iata cateva dintre cele mai interesante noutati in domeniu:

Panasonic GH5

Aceasta este cea mai tare camera pentru filmari 4K pe care noi o stim in momentul de fata. Are cel mai bun raport cost versus calitate atunci cand vrei sa filmezi la o calitate foarte buna. Are si un monitor rabatabil. Este primul GH care are stabilizare in camera si pe obiectiv. Majoritatea comenzilor sunt gandite mai degraba pentru video: are autofocus continuu. Din testele noastre se descurca excelent in conditii de lumina compusa si chiar daca filmezi din mana.

DJI Phantom 4 Pro

iLikeIT. Inovatia este la ea acasa in targurile de tehnologie. Pantofii sport care stiu sa comande pizza

Este un dispozitiv nou-nout, special pentru cei care vor sa faca filmari profesionale. Are cel mai avansat senzor pus pe o drona atat de compacta. Are un senzor de un inch, adica filmeaza si face poze ca si cum ai avea un aparat mirrorless. Are motoare care il pot duce pana la 70 de kilometri pe ora si sta in aer 25-30 de minute, in functie de conditiile meteo. Dispune de mai multi senzori, pozitionati in toate directiile, care sa ajute la mentinerea dronei pe linia de plutire, sa ocoleasca obstacolele si sa minimizeze busiturile. Pretul incepe de la 1.600 de euro. Filmeaza 4K, la 60 de fps.

DJI Mavic Pro

Ne place foarte tare aceasta drona deoarece este compacta, bratele fiind pliabile. Arata ca o libelula electronica si are o camera foarte desteapta. Este mai potrivita pentru cei care au timp liber si chef sa piloteze o drona. Pretul porneste de la 1.000 de euro + TVA.

DJI Osmo

Este o camera ce filmeaza la o calitate asemanatoare unui smartphone, dar are un sistem de stabilizare a imaginii foarte bun.

iLikeIT. Jocul saptamanii este Sky Dancer, gratuit pe iOS si Android. Alergatul dupa puncte, cu o grafica simpla, dar buna

iLikeIT. Jocul saptamanii este Sky Dancer, gratuit pe iOS si Android. Alergatul dupa puncte, cu o grafica simpla, dar buna

Google Doodle

Google marchează venirea sărbătorile de iarnă printr-o serie interactivă de doodle-uri

iLikeIT. "Casting", primul serial românesc de comedie făcut pentru YouTube

iLikeIT. Jocuri pentru weekend, recomandate de George Buhnici

CNN: ”Internetul așa cum îl știm a murit”

Soluția inedită a unui designer pentru ca prietenii să nu mai abuzeze de telefoane la întâlniri

iLikeIT. Gadget ”made in România”. De ce este ”specială” lampa multifuncțională Roll

codare

iLikeIT. Cursuri distractive pentru a învăța GRATUIT bazele programării