Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Care sunt telefoanele care beneficiaza de tehnologia "incarcarii rapide" a acumulatorilor

Embed:

In ciuda evolutiei tehnologice, telefoanele mobile inteligente sufera in continuare din cauza bateriilor. Si asta pentru ca nu trece o zi fara o incarcare sanatoasa la priza. Dar producatorii compenseaza cu incarcarea rapida.

Incarcarea rapida compenseaza autonomia slaba a smartphone-urilor din zilele noastre.

Qualcomm, producatorul de procesoare care se regasesc pe cele mai multe telefoane existente pe piata, are propria tehnologie care se numeste Quick Charge. Un smartphone compatibil poate fi incarcat de la 0 pana la 50 la suta in 15 minute.

Functioneaza doar pe telefoanele mai noi, cu procesoare Qualcomm, si, evident, cu incarcatoarele care vin in pachetul acestora.

Samsung are Fast Charge pe modelele de top si functioneaza doar cu incarcatoarele producatorului. Cu fast charge, telefonul se poate incarca in aproximativ o ora, cum este, de exemplu, in cazul lui Galaxy S7.

Tot Samsung ofera si incarcare wireless rapida, cu un accesoriu care costa 150 de lei. Si acumulatorii externi Samsung asigura fast charge. Alimentatorul rapid vine in cutie cu telefonul.

Huawei are SuperCharge, jumatate din baterie in 20 de minute. Si asta pentru Huawei Mate 9. Recent lansat, P10 este cel putin la fel de rapid pentru ca foloseste aceeasi tehnologie. Ambele sunt vandute cu astfel de incarcatoare compatibile SuperCharge.

Meizu are MCharge, solutie proprie de incarcare rapida. De la 0% la 100% in doar 20 de minute.

Iar producatorul chinez spune ca bateria ramane sanatoasa chiar si dupa un an de utilizare normala. Din pacate, cel putin deocamdata, tehnologia ramane disponibila doar pe telefoanele Meizu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Martie 2017
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed