Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Bancomatul prin care trimiti bani fara card, doar cu telefonul. E facut la Brasov si functioneaza pe 5 continente

Embed:

O echipa de romani vrea sa transforme modul in care circula banii intre oameni. Au construit un nou tip de bancomat care nu respecta niciuna dintre regulile actuale si reuseste tocmai de aceea sa fie rapid si usor de folosit.

George Buhnici a adus la iLikeIT bancomatul de tip nou, care nu mai are nevoie de card si te ajuta sa trimiti bani gheata cu smartphone-ul – practic, e un aparat cash-to-cash. RemitATM, realizat de firma romaneasca OCRMO Technology, iti permite sa te autentifici cu ajutorul telefonului tau mobil.

Primesti un mesaj cu un cod de autentificare, introduci numarul de telefon al celui caruia ii trimiti banii, apoi introduci cash in aparat si in cateva secunde se trimite notificarea iar destinatarul poate scoate banii din aparatul similar.

Momentan, nu exista in Romania, desi e fabricat la Brasov, dar functioneaza in 100 de tari de pe glob, pe 5 continente. Datele se transmit prin reteaua securizata a companiei iar costurile de transfer sunt de numai 1 euro pentru orice tranzactie, indiferent de valorea ei. Limita tranzactiilor este de 1.000 de euro.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: ilikeit, atm, remitatm, cash, Brasov, card, telefon, tehnologie,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed