iLikeIT. Aplicatiile prin care poti comanda un plin sau o revizie a masinii. Ce servicii poti primi fara sa iesi din parcare

Ultimul update: Sambata 12 Martie 2016 07:19
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2016 12:07
Categorie: Smart things

Cei mai fericiti soferi sunt cei care nu trec pe la service. Si mai fericiti sunt cei care nu opresc la benzinarie pentru ca vine carburantul la ei. Aceasta e cea mai noua afacere in Silicon Valley dar si o idee pentru o afacere oriunde altundeva.

George Buhnici stie cum iti faci viata de sofer mai usoara cu o lista de idei bune pe care le prezinta la iLikeIT. O multime de lucruri se pot rezolva cu o simpla aplicatie de telefon. Cea mai noua dintre ele este WeFuel, care a fost recent lansata in Silicon Valley. O mini-benzinarie pe roti poate fi comandata prin telefon la orice adresa, vine si iti face plinul. Pretul este cel normal, de la pompa, plus un comision de 7,49$. Din pacate, momentan acest serviciu este disponibil doar in Silicon Valley, dar ideea ar putea avea un viitor stralucit.

La noi nu functioneaza inca pompa care vine acasa, dar in schimb exista EcoWash mobile, care iti spala masina in parcare. La altii, insa, serviciile sunt si mai avansate: de pilda, daca va lasati masina in parcarea aeroportului din San Francisco, puteti comanda si o spalare, ca sa o gasiti curata cand va intoarceti. Iar daca tot va lasati masina in parcarea unui aeroport, puteti castiga si bani daca sunteti dispusi sa o inchiriati in acest timp prin Turo. In alte tari exista inclusiv echipe care iti fac revizia in parcare daca le chemi prin aplicatie.

O mica companie din Statele Unite iti aduce masina unde vrei, in timp ce tu calatoresti, mai rapid si mai confortabil, cu avionul. Iar in materie de curatenie in masina, gasesti si la noi servicii de acest fel, incepand de la 100 de lei. Poti, de asemenea, sa iti schimbi parbrizul spart fara sa scoti masina din parcare. O simpla cautare pe Google cu „detailing auto la domiciliu” o sa va arate ce servicii mai exista.

Experiment Stirile ProTV. Ce aplicatii au romanii in smartphone-uri.

Experiment Stirile ProTV. Ce aplicatii au romanii in smartphone-uri. "Am devenit dependent de tehnologia asta"

computer

iLikeIT. Ce configurație are unul dintre cele mai puternice desktopuri, conceput de echipa lab501

”Me too”, campania lansată pe Twitter pentru victimele hărţuirii sexuale. ”Măcar știm că nu suntem singure”

iLikeIT. Huawei a lansat 3 smartphone-uri puternice, cu inteligență artificială

iLikeIT. Cum vă puteți transforma locuința într-una inteligentă, cu doar câteva sute de lei

Un ceas inteligent i-a salvat viața unui tânăr. Medicii i-au descoperit ceva grav

iLikeIT. Jocul săptămânii: Astra

cursa de drone in salina turda

iLikeIT. Românii care organizează curse de drone. "Pilotăm prin ochelari"