Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Aplicatiile cu care le trimiti prietenilor filmulete de pe telefon fara sa consumi tot netul din abonament

Embed:

De la sms-uri la messenger si acum la video-chat: comunicarea evolueaza rapid iar autenticitatea unei discutii fata in fata este mereu valoroasa. Telefonul mobil intervine si aici cu solutii simple ca un walkie-talkie.
 

George Buhnici prezinta la iLikeIT cel mai bune aplicatii de video-messaging, care iti permit sa faci un fel de vlog cu prietenii tai. Mai ales ca e mai comod sa trimiti un video atunci cand mainile sunt prea ocupate ca sa scrii vreun mesaj.

Snapchat este extrem de indragit si destul de simplu. E o retea sociala foarte populara printre cei tineri. Dar, poate sa functioneze si pe post de chat, cu video sau fotografii pe care aplici un text. Mesajele se sterg automat dupa ceva timp.

61774110iLikeIT. Aplicatiile cu care le trimiti prietenilor filmulete de pe telefon fara sa consumi tot netul din abonament, partea I
61774135iLikeIT. Aplicatiile cu care le trimiti prietenilor filmulete de pe telefon fara sa consumi tot netul din abonament, partea a II-a

Exista si aplicatii mai usor de folosit, cum ar fi Marco Polo. Glide iti pune la dispozitie si diverse efecte, inclusiv pixelarea imaginii, daca nu ai o dimineata prea buna. Practic, Glide e un fel de whatsapp cu live video. Cu aceste aplicatii poti sa alegi de cate ori se vede mesajul tau video si apoi sa il anulezi.

Batranul ICQ a renascut, tot ca aplicatie de mesaje video. Skype Qik e o forma mai simpla de Skype prin care comunici cu prieteni tai si are diverse efecte amuzante. Cleo iti permite sa trimit mesaje video dar si GIF-uri prin Facebook Messenger. Mai exista si QuickChat sau Voxer, care e pur si simplu un walkie-talkie mobil. Tribe are si o interfata foarte placuta.

Compresia video e elemnentul cheie al acestor aplicatii, ca sa poti trimite clipurile la fel de repede cum dai mesaje. Daca nu prea aveti net pe telefon, Oovoo e un fel de skype cu compresie foarte buna pe video. Adica o sa consume mai putine date pentru videouri de calitate si nu o sa platiti facturi uriase.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: ilikeit, video, mesaje, Snapchat, Skype, ICQ, aplicatii, telefon, Internet, Glide,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed