Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

iLikeIT. Aplicatii care va scapa de dependenta de smartphone si Facebook. Cat de simplu e sa nu mai primit telefoane nedorite

61790399
Embed:

Sa fii conectat face parte din reteta de succes a oricarui om de cariera. Dar sa fii prea conectat poate inseamna, dimpotriva ca te indepartezi de la ce e important.

Cum impacam munca si timpul petrecut la telefon, frunzarind internetul ori dand like pe retelele sociale, aflam de la George Buhnici in iLikeIT. Ideea e sa folosim noi dispozitivele, nu ele pe noi. Iar pentru asta nici macar nu avem nevoie neparat de aplicatii. De pilda, telefoanele mobile au moduri de „Do Not Disturb” – in limba romana, „Nu Deranjati” – in care puteti seta inclusiv orele intre care nu doriti sa raspundeti. Puteti alege si ce apeluri vreti totusi sa va intre, in caz ca va temeti ca veti pierde un apel important.

Daca va distrage prea tare Facebook, exista o extensie pentru browsere numita News Feed Erradicator. Foarte utila este si aplicatia Forest, care va ajuta sa va concentrati eforturile si sa nu mai intrati pe telefon din 5 in 5 minute. Cum functioneaza, aflati insa din video.
 

61790399 iLikeIT. Aplicatii care va scapa de dependenta de smartphone si Facebook. Cat de simplu e sa nu mai primit telefoane nedorite, partea I 61790419 iLikeIT. Aplicatii care va scapa de dependenta de smartphone si Facebook. Cat de simplu e sa nu mai primit telefoane nedorite, partea a II-a

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 28 Martie 2016
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: ilikeit, aplicatii, smartphone, do not distrub, DND, Facebook, News Feed,
 
61807425
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed