Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Gruparea de hackeri Anonymous i-a declarat "razboi total" lui Donald Trump

Gruparea de hackeri Anonymous i-a declarat

Gruparea de hackeri avertizeaza ca ii va distruge campania unuia dintre candidatii la presedintia Statele Unite ale Americii.

Donald Trump, unul dintre candidatii republicani la presedintia SUA, este noua tinta a gruparii Anonymous. Cunoscuti pentru atacurile cibernetice impotriva organizatiilor controversate, de la ISIS pana la guvernul turc, Anonymous a publicat un clip pe YouTube care il vizeaza pe Trump.

Google iti da 100.000 de dolari daca faci asta! Toata lumea se poate inscrie

"Acesta nu este un avertisment, este o declaratie de razboi total!" este mesajul Anonymous. Campania impotriva lui Trump va fi relansata pe 1 aprilie cand siteu-rui precum trumpchicago.com, trump.com, donaldjtrump.com sau trumphotelcollection.com vor fi oprite cu atacuri DDoS.

Intr-o postare separata, Anonymous a dezvaluire deja mai multe date personale care ar apartine de Trump, inclusiv numarul personal de telefon si detalii ale persoanelor apropiate de el.

"Campania ta de ura a socat nu numai Statele Unite, ci intreaga planeta. Tu nu sustii nimic exceptand propria lacomie si putere" mai spun hackerii.
 

 

Sursa: YODA.RO, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Anonymous, Donald Trump,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed