Companiile gigant, Google si YouTube, introduc noi metode de combatere a continuturilor radicale. "Trebuie sa actionam acum"

Ultimul update: Joi 22 Iunie 2017 07:30
Data publicarii: Luni 19 Iunie 2017 11:08
Categorie: Smart things
Companiile gigant, Google si YouTube, introduc noi metode de combatere a continuturilor radicale

Google si YouTube vor introduce noi metode pentru a combate difuzarea si propagarea materialelor radicale in spatiul virtual.

Oficialii Google isi perfectioneaza procedura de detectare a continutului extremist si isi propun sa revizuiasca rapid continuturile suspecte, urmand sa aplice standarde mai stricte, in vederea combaterii radicalizarii.

Kent Walker, Vice-Presedintele Google, sustine ca: "Terorismul este atac direct asupra societatilor deschise, iar amenintare, reprezentanta prin violenta si ura, ni se adreseaza noua tuturor", a declarat oficialul.

"Google si YouTube sustin ca au descoperit o solutie pentru problema. Vom lucra cu autoritatile, vom impune legea si vom colabora cu societatea civila in ceea ce priveste combaterea extremismului online. Continutul radical nu va mai fi prezent pe Google si YouTube."

Reprezentantii celor doua companii gigant sustin ca noua strategie este rezultatul unei munci indelungate.

"Lucram de ani buni sa identificam si sa eliminam continuturile care nu sunt in conformitate cu standardele noastre. Adevarul dureros este ca noi, ca industrie, trebuie sa intelegem ca avem mai avem multe de facut. Trebuie sa actionam acum", sustin reprezentantii celor doua companii gigant.

Google a sustinut ca inginerii lor au dezvoltat o tehnologie de-a preveni publicarea unor elemente cu continut radical, folosindu-se de o tehnica de combinare a imaginii.

"Aceste schimbari vor face diferenta. Noi vom continua sa lucram asupra acestei probleme pana atunci cand balanta va fi inclinata corespunzator", a declarat oficialul Google, Walker.

 

 

Companiile gigant, Google si YouTube, introduc noi metode de combatere a continuturilor radicale Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Guardian

Ia romaneasca inclusa de Google alaturi de rochia neagra a lui Coco Chanel in cea mai mare expozitie virtuala dedicata modei

Ia romaneasca inclusa de Google alaturi de rochia neagra a lui Coco Chanel in cea mai mare expozitie virtuala dedicata modei

Samsung Galaxy Note 8

Samsung a lansat Galaxy Note 8, cel mai puternic smartphone al său

Google a anunţat oficial Android 8.0 Oreo. Care sunt noutățile

Gamescon, cel mai mare eveniment dedicat jocurilor video. România, prezenţa la eveniment

roboti

”A treia revoluție în război”. Experții, avertisment despre ”roboții ucigași”

YouTube lansează o secţiune de ştiri

Nokia revine în forță. Cum arată și cât costă noul smartphone al finlandezilor