Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cel mai mare mit despre economisirea bateriei iPhone-ului a fost infirmat de seful Apple. Face mai mult rau decat bine

iPhone

Multi dinte utilizatorii de iPhone-uri isi inchideau aplicatiile care rulau in background de teama ca aceastea sa nu le manance bateria. Dar se pare ca acest lucru nu ajuta deloc, ba din contra, aceasta actiune se face cu consum de energie.

Totul a pornit dupa ce un utilizator al produselor Apple i-a trimis un e-mail lui Tim Cook, CEO-ul gigantului IT:

“Hei Tim,

Tu iti inchizi de obicei aplicatiile, ajuta asta la salvarea bateriei? Vreau doar sa terminam cu acest mit.

Caleb”

Raspunsul a fost destul de succint, “nu si nu” si a venit de la Craig Frederighi, seful departamentului de software de la Apple, dupa cum relateaza cei de la 9to5mac si Business Insider.

“Multi cred ca inchizandu-si aplicatiile, daca nu fac niciun bine, macar nu fac rau. Procesul de inchidere a acestora va folosi o cantitate masurabila din energia bateriei.” a explicat un alt technician de la Apple.

Motivul pentru care aplicatiile din background nu consuma energie este ca acestea sunt fie inghetate fie nu ruleaza deloc, iar sistemul ne arata doar istoricul programelor folosite.

Aplicatiile care afecteaza intradevar viata bateriei sunt playerul de muzica, GPS-ul si altele asemenea, care fac ceva atunci cand sunt in background si care nu vor consuma din baterie fara ca noi sa ne dam seama.
 

 

Sursa: 9to5mac, Data publicarii: 10 Martie 2016
Citeste mai multe despre: iphone, Apple, Tim Cook, mit, spulberat, baterie, aplicatii, background,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed