Cabine pentru "distracţie solo", pe străzile din Beijing. Ce fac chinezii înăuntru

Ultimul update: Vineri 29 Decembrie 2017 10:44
Data publicarii: Vineri 29 Decembrie 2017 09:15
Categorie: Smart things

De obicei, o reprezentație de karaoke presupune adunarea unui grup de prieteni, cu interpreți și spectatori. In Beijing a apărut însă o nouă tendință. Au rasarit, ca ciupercile dupa ploaie, așa-numitele "cabine individuale de karaoke".

Cu ajutorul unei aplicații de smartphone, doritorii au ocazia să cânte hiturile favorite, așa cum se pricep, fără să fie intimidați de un public prea critic.

Cine mai are nevoie de barurile de karoke? Poftiți într-o "cabină pentru karoke", unde nimeni nu vă intimidează și nici nu vă evaluează talentul muzical. Dacă vreți, este echivalentul în stil karoke al cântatului la duș!

Intri în cabină, folosind cea mai populară aplicație de mesagerie instant din China. Si, pentru o taxă de 4 dolari, ai la dispoziție un aparat pentru karaoke. Poți alege, dintr-un repertoriu vast, piese chinezești, dar și hituri internaționale, în limba engleză.

Sherisse Pham, corespondent CNN: "Pentru cei care au chef de karoke, oricând și oriunde, există chestia aceasta, "microfonul Tosing", un gadget cu o popularitate imensă în China și Hong Kong."

Incendiu intr-un bar de karaoke cu 13 morti, in capitala Vietnamului. Nerespectarea normelor de securitate, cauza tragediei

Este jumătate microfon, jumătate boxă audio, si poate fi conectat la telefonul inteligent, prin bluetooth. Apoi, alegi o piesă din aplicația karoke și... dai frâu liber talentului muzical. Cu acest gadget, care costa aproximativ 100 de dolari, poți cânta de unul singur, la adăpostul cabinei. Dar, "artiștii" extrovertiți au ocazia să cânte când au chef - direct pe stradă, sau acasă, în pat.

Și, dacă un solo karaoke nu vă mulțumește puteți conecta la smart phone câte gadgeturi doriți, pentru un duet sau chiar un mic cor.

Bruno Mars, la Carpool Karaoke. Ce sfaturi a primit realizatorul TV de la artist la capitolul femei

Bruno Mars, la Carpool Karaoke. Ce sfaturi a primit realizatorul TV de la artist la capitolul femei

magazin amazon

Primul magazin din lume fără case de marcat, deschis de Amazon, în SUA

iLikeIT. Razer Phone, telefonul conceput special pentru gameri

Biserica unde enoriaşii care nu au cash pot face donaţii cu cardul

Schiurile cu microcipuri și vibrații, testate gratuit la Predeal: ”Sunt mult mai stabile”

Facebook va permite utilizatorilor să determine ce surse sunt de încredere

Zuckerberg: Facebook va promova ştirile de calitate, publicate de surse pe care comunitatea le consideră de încredere

shleep

CES 2018. Cum să dormiți eficient cu ajutorul aplicației Shleep