Bilete de avion - afla cele mai bune oferte de Craciun si Revelion!

Avion

Craciunul si Revelionul sosesc cu alaiul lor colorat: magazinele, targurile ori restaurantele au intrat pe ultima suta de metri cu ofertele speciale. Nici companiile aeriene nu se lasa mai prejos si se intrec la randul lor in a-i atrage pe clienti.


Austrian Airlines
vine cu o propunere inedita: voucherul pe care il poti oferi cadou cuiva drag, care decide unde si cand va calatori. Compania are cate un astfel de dar pentru fiecare eveniment important: zi de nastere, nunta, aniversare. Noi ne oprim la cel de Craciun, care beneficiaza de o reducere de 10% daca este achizitionat pana la 24 decembrie. Valoarea sa poate varia intre 20 si 500 euro.

Iar cei de la Austrian nu sunt singurii care vin cu o astfel de oferta. La Wizz Air ai voucherul valabil sase luni, disponibil in doua variante: de 25 si 50 de euro. Iar la Aerlingus poti opta pentru varianta de voucher in euro, dolari sau lire sterline, valoarea fiind de la 25 la 1.000, cat te tine buzunarul.

In schimb, Blue Air te invita sa bei un vin fiert pe partie, in cinstea companiei. De ce? Pentru ca poti zbura la Salzburg, Torino sau Lyon cu preturi de la 40 de euro, toate taxele fiind incluse, iar echipamentul merge cu tine gratis!

Iata si o serie de oferte punctuale, asa cum apar pe diferite site-uri de profil. Atentie, insa! Tarifele sunt valabile in general in limita locurilor disponibile si se schimba frecvent.

Citește și
Maramures
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

FlyTickets.ro iti propune destinatii de top, sub umbrela a trei categorii: oferte promotionale, oferte speciale si oferte ieftine. Noi le-am “frunzarit” si le-am ales pentru tine pe cele mai interesante. Ofertele sunt pentru calatorii dus-intors, includ taxele de aeroport, iar una dintre conditii este sa petreci o duminica la destinatie.

City-break:
Bucuresti – Paris, cu Malev Hungarian Airlines, 72 euro
Bucuresti – Munchen, cu Lufthansa – 90 euro
Bucuresti – Londra, cu Malev Hungarian Airlines – 70 euro
Bucuresti – Amsterdam, cu Malev Hungarian Airlines – 130 euro
Bucuresti – Helsinki, cu Czech Airlines – 154 euro
Bucuresti – Oslo, cu Austrian – 189 euro
Bucuresti – Viena, cu Austrian – 119 euro
Bucuresti – Frankfurt, cu Lufthansa – 89 euro
Bucuresti – Roma, cu Malev Hungarian Airlines – 61 euro
Bucuresti – Madrid, cu Malev Hungarian Airlines – 54 euro

Acasa la Mos Craciun: Bucuresti – Riga, cu Lufthansa – 189 euro. Iar pentru schi: Bucuresti – Innsbruck, cu Lufthansa – 185 euro si Bucuresti – Salzburg, cu Tarom – 182 euro.
 

La BileteAvion.ro ofertele sunt insotite de cateva conditii, intre care: durata minima de sedere la destinatie este o seara, neaparat cea de sambata, cea maxima este de 14 zile, iar schimbarea ori anularea biletelor nu este posibila.

Bucuresti – Paris: cu Tarom – 180 euro, cu Swiss Air Lines – 195 euro, cu Air France – 229 euro, iar cu Malev Hungarian Airlines 97 euro
Bucuresti – Londra: cu Tarom – 173 euro, iar cu Malev Hungarian Airlines 97 euro
Bucuresti – Amsterdam: cu Tarom – 160 euro sau cu Swiss Air Lines – 199 euro
Bucuresti – Helsinki: cu Finnair – 181 euro, cu Austrian – 203 euro sau cu Lufthansa – 204 euro
Bucuresti – Frankfurt: cu Tarom – 119 euro
Bucuresti – Roma: cu Tarom – 168 euro, cu Alitalia – 170 euro sau Malev Hungarian Airlines – 87 euro
Bucuresti – Madrid: cu Tarom – 150 euro, cu Iberia – 150 euro, iar cu Malev Hungarian Airlines – 75 euro
Bucuresti – Innsbruck: cu Tarom – 161 euro
 

La Vola.ro ai posibilitatea sa compari si sa alegi cel mai mic tarif pentru destinatia dorita, indiferent de compania aeriana.

Modulul de cautare al site-ului iti permite in aceasta perioada sa-ti alegi exclusiv ofertele de Revelion 2010, intre care se regasesc destinatii ca:

Milano – 125 euro, cu plecare din Bucuresti si retur, cu Wizz Air
Barcelona – 132 euro, dus-intors, plecare tot din Bucuresti, cu Wizz Air
Viena – 143 euro, tur-retur din Bucuresti, cu Austrian
Toate acestea au taxele incluse.

Alte oferte de calatorii dus-intors, cu plecare din Bucuresti si toate taxele incluse, in perioada Craciunului si a Revelionului, vin de la Wizz Air, care potrivit rezultatelor cautarii pe Vola.ro are cele mai mici tarife: Roma – 104 euro, Milano – 52 euro, Londra – 123 euro, Barcelona – 114 euro.

Daca vrei sa fugi cat mai departe, dar sa te si intorci, Air France, KLM si Delta Air Lines iti ofera zboruri catre New York, la preturi incepand cu 900 euro cu toate taxele incluse, Turkish Airlines si Austrian zboara la Bangkok cu peste 1.000 euro, British Airways la Shanghai cu 850 euro, iar Air France la Tokyo cu 870 euro.


Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii!
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Laponia, țara lui Moș Crăciun. Ce poți să faci în orașul în care este casa lui Moș Crăciun
Laponia, țara lui Moș Crăciun. Ce poți să faci în orașul în care este casa lui Moș Crăciun

Crăciunul, cea mai frumoasă sărbătoare a anului devine, parcă, și mai frumoasă atunci cand Ajunul te prinde la doi pași de casa lui Mos Craciun.

Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii
Redescopera Romania: cele mai frumoase locuri si traditii

Hotelierii si proprietarii de pensiuni nu mai prididesc cu pregatirile de sarbatori: carnatii au fost pusi la afumat, tuica si palinca fierb la cazane, in timp ce vinul, dulceturile si muraturile asteapta linistite in pivnita.

Revelion la Bran, in bikini sau... in copac! Tu ce alegi?
Revelion la Bran, in bikini sau... in copac! Tu ce alegi?

Cum ar fi ca de Revelion sa fii stapanul unui castel? Sau sa petreci noaptea dintre ani intr-un copac ori, de ce nu, in varf de munte? Au aparut si pe la noi astfel de oferte inedite, adaptate celor mai rafinate gusturi, dar si buzunarelor mai pline.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.