Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Bazinele cu apa termala din Ungaria, la mare cautare printre romani

Embed:

Ce face omul cand nu are bani sa fuga pana la mare sau la munte, dar parca nici n-ar vrea sa se racoreasca in cada?! Merge la strandul comunal sau la piscina de fite, dupa buget si anturaj.

Iar cand se supara foarte tare, trece granita in Ungaria, unde sambata in bazinele cu apa termala s-a vorbit mai mult romaneste.

Ungurii s-au prins de mult ca si vara aceasta pot sa atraga fara prea mult efort clienti din Romania. Asa ca le-au creat toate conditiile. Totul este tradus in limba romana, de la orar pana la preturi sau la meniul de la cantina. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca dupa ora 18, portiile se vand la jumatate de pret, adica 9 lei.

Strandul de la Battonya este la doar 20 de kilometri de Arad. Aici ai nostri gasesc bazine cu apa termala si o raritate acasa, vestiare curate.

Daca la unguri ai loc sa respiri, in tara, la strand, nu poti sa arunci nici macar un ac.

Este adevarat ca in Romania fetele parca sunt mai frumoase si mai lipsite de inhibitii. Asa ca domnii au avut cu ce sa-si clateasca ochii. Pacat insa ca nu putem sa spunem acelasi lucru si despre doamne.

Medicii ne recomanda insa sa evitam sa ne expunem la soare intre orele 11-18. Totusi, cei care stau la plaja toata ziua ar trebuie sa utilizeze creme cu factor de protectie ridicat si sa poarte ochelari de soare si palarii.

Multe stranduri sunt deschise si in timpul noptii. Pretul unui bilet este de 10 lei.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Iunie 2010
Citeste mai multe despre: canicula, stranduri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed