Premiera cinematografica a saptamanii: "Oameni mari si fara minte"

Oameni mari si fara minte

Titlul original este "Grown Ups" si este un film de comedie, tipic american, care are insa un mare avantaj: a adunat la un loc mai multi actori de comedie, foarte cunoscuti, iar unii .. chiar foarte buni.

In primul rand il avem pe Adam Sandler, care a contribuit si la scrierea scenariului. Probabil asa se explica si norocul lui de a o avea in film, drept sotie, pe frumoasa Salma Hayek.

Urmeaza apoi in distributie alti comedianti celebri: Chris Rock, Rob Schneider, Kevin James si Steve Buscemi. Chiar daca poate, in cazul unora, numele nu va suna cunoscut, o sa-i recunoasteti sigur dupa ce o sa-i vedeti.

Cat priveste filmul, ei bine .. este o comedie destul de reusita. Este povestea a cinci prieteni, care, la 30 de ani de la terminarea liceului, se intalnesc pentru a participa la inmormantarea unui fost profesor.

Ce este interesant in film este faptul ca fiecare dintre ei are o personalitate anume. Unul este mai nebun, altul se da smecher, desi este vai de capul lui, iar un alt personaj ... este pur si simplu fraierul grupului.

Citește și
Karate Kid
Premiera cinematografica a saptamanii: "Karate Kid"
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Glumele din film sunt uneori nesarate si chiar scarboase, asa cum numai americanii stiu sa se distreze, insa exista si comedie clasica, de situatie sau de limbaj, care sigur va va smulge ... macar un hohot de ras. Puteti vedea "Oameni mari si fara minte" la Cinema Pro, dar si in alte cinematografe din tara.

A doua premiera cinematografica din Romania se numeste "Sunt un mic ticalos" - un film cu un titlu putin ciudat, tinand cont ca este vorba de ... desene animate. Dar, nu-i asa, filmele de animatie nu mai sunt demult destinate exclusiv copiilor.

Asa se intampla si de aceasta data, cand avem parte de povestea celui mai mare ticalos din lume, care pune la cale jaful secolului. El vrea pur si simplu sa fure luna, si are la dispozitie o gramada de arme groaznice, pe care le testeaza pe bietii locuitori ai orasului.

Ei bine, planurile lui se cam infunda, din momentul in care in viata lui intra trei fetite orfane, care se uita la el si vad ceea ce nu mai vazuse nimeni: un potential tata!

Este un film bun, cu poante reusite, care beneficiaza de doua avantaje: vocea personajului principal este a comediantului Steve Carell, iar producatorul filmului este acelasi care a creat seria Ice Age, dar si simpaticul Horton.

Filmul "Sunt un mic ticalos" poate fi vazut in mai multe cinematografe din tara, inclusiv in format 3D.

Iar daca nu aveti chef de desene animate, puteti profita de oferta speciala de la Pro Video, care are cateva filme, la preturi speciale. Printre acestea se numara si cel care se numeste "15 minute", in care poate fi admirat celebrul Robert de Niro.

El joaca rolul unui detectiv criminalist, care alaturi de un coleg politist, incearca sa dea de urma unor criminali in serie. Insa cei doi politisti vor intalni un dusman si mai puternic: mass-media tabloida, care in goana dupa senzational le va ingreuna si mai mult cautarile.

 

Acest film costa numai 9.90 de ron, si, la acelasi pret foarte mic, puteti cumpara si DVD-ul care se numeste "88 de minute", cu un actor la fel de iubit ca si De Niro: adica ... Al Pacino. Numai ca el joaca aici rolul unui celebru psihiatru FBI, care este victima unei amenintari socante: mai are de trait doar 88 de minute.

Iar daca ... nici acest film nu va tenteaza, puteti gasi tot in reteaua Pro Video un film de colectie, care a devenit aproape un clasic al filmelor asiatice de actiune. Se numeste "Old Boy" si nu este DOAR un film cu batai si arte martiale. Ba chiar, aceasta productie a adunat nu mai putin de 17 premii si alte 10 nominalizari, iar printre trofeele obtinute se numara si marele premiu al juriului de la Cannes, in 2004.

DVD-ul din magazine costa 39,90 de ron, este tradus cu numele de "Cainta si razbunare", iar povestea este una deosebita: un om obisnuit, cu o sotie si un copil, este rapit fara niciun motiv si inchis, timp de 15 ani intr-o celula, fara sa aiba habar ce se intampla cu viata lui.

La un moment dat este eliberat si primeste un portofel plin de bani si un telefon mobil. Un barbat il suna si-i spune care are cinci zile la dispozitie sa afle de ce a fost inchis.

Premierele cinematografice ale fiecarei saptamani le puteti afla si de la Radio InfoPro (97.9 FM in Bucuresti), in fiecare sambata si duminica la 09:30, 12:30 si 15:30, la rubrica "Cinema la minut."


Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Citește și...
Concurs de street-dance cu trupa SIMPLU, la premiera filmului Step Up 3D
Concurs de street-dance cu trupa SIMPLU, la premiera filmului Step Up 3D

Pe 3 septembrie, la ora 19.00, cu ocazia premierei filmului Step Up 3D, Trupa Simplu te provoaca la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam.

Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "Karate Kid"

Saptamana aceasta avem parte de un film cu un titlu celebru in anii '80: se numeste, simplu, "Karate Kid" si continua seria inceputa in 1987. Sa nu credeti ca povestea are vreo legatura cu seriile anterioare, va puteti duce linistiti la acest film.

Premiera cinematografica a saptamanii:
Premiera cinematografica a saptamanii: "Eroi de sacrificiu"

Cu siguranta, cel mai asteptat film al acestei saptamani, daca nu al lunii august, este "The Expendables". La noi, pe ecrane, poarta titlul de "Eroi de sacrificiu", si, asa cum probabil stiti deja, are in distributie o gramada de actori celebri.

Recomandări
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit
Mișcare strategică făcută de Putin în Marea Neagră. Unde și-au mutat rușii navele și submarinele. Imagini din satelit

Rusia și-a întărit apărarea bazei navale a Flotei Mării Negre și "și-a retras în mare parte navele și submarinele din Sevastopol, spre est, la Novorossiysk", a anunțat Ministerul britanic al Apărării.

Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE
Ciolacu pretinde că inflația scade lunar în România, dar uită să spună că e la cel mai înalt nivel din UE

Marcel Ciolacu pretinde că inflația este pe un trend descendent în România, cu scăderi lunare. Totuși, țara noastră a rămas cu cea mai mare inflație din Europa, arată statisticile oficiale.

Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al Nicușor Dan după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”
Război total pentru Primăria Capitalei. Răspuns ironic al Nicușor Dan după ce Piedone a afișat mesajul „Și eu sunt interlop”

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: „#Ştim Toţi!”, ca răspuns la mesajul de pe tricoul lui Cristian Popescu Piedone.