B'ESTFEST revine la Bucuresti. Primele nume: Skunk Anansie si Pendulum

Skunk Anansie

Dupa un an de pauza, B’ESTFEST revine in 2011 cu o noua imagine, intr-o noua locatie! 1, 2, 3 iulie sunt zilele in care se va desfasura cea de-a patra editie a festivalului. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe iarba verde.

Primele nume confirmate la festivalul din acest an sunt Skunk Anansie si Pendulum, pentru prima data intr-un show live la Bucuresti!

Vara aceasta, Emagic va organiza cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST intr-o noua locatie, in nordul Bucurestiului, in zona Pipera-Tunari.

Pe malul unui lac umbrit de salcii, o suprafata verde de aproximativ 10 hectare urmeaza a fi transformata in B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispozitie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival intr-un decor complet diferit de cel cu care fusese obisnuit pana acum.

Conform organizatorilor, B’ESTFEST va dispune din acest an de "un spatiu generos de campare, destinat publicului, intr-o zona in care vor exista toate facilitatile necesare pentru un "summer camp” veritabil".

Citește și
Partizan
Concert Partizan in Bucuresti, pe 18 februarie
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Festivalul va beneficia de o scena principala si mai multe arene secundare, publicul avand la dispozitie o varietate mult mai larga de experiente festivaliere: de la concerte ... la expozitii neconventionale, ateliere de creatie, spatii de relaxare, jocuri si targuri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri si restaurante.

De asemenea, scena principala va functiona pana dupa 12 noaptea, urmand a exista si zone de entertainment care vor activa pana dimineata.

Departe de nebunia centrului orasului, dar suficient de aproape pentru o vizita de o zi pentru cei care nu vin cu cortul, B’ESTFEST CAMP promite sa devina locul ideal pentru a experimenta adevarata atmosfera a unui festival organizat la standarde occidentale.

Primele confirmari la B’ESTFEST 2011: Skunk Anansie si Pendulum

Nume reprezentativ al curentului brit-rock Skunk Anansie s-a format in 1994.

La inceputul anilor 2000, membrii trupei s-au despartit, fiecare dintre ei implicandu-se in proiecte separate.

2009 a reprezentat insa un nou inceput pentru Skin, Cass, Ace si Mark, cei patru revenind la formula de grup si pregatindu-se pentru un turneu de greatest hits si un nou material discografic.

Cateva luni mai tarziu a fost lansat albumul "Smashes and Trashes", o colectie a celor mai cunoscute piese lansate de-a lungul carierei, completata cu trei noi single-uri: Because of You, Tear the Place Up si Squander.

A urmat cel de-al patrulea album de studio, "Wonderlustre", primele doua extrase My Ugly Boy si Over The Love urcand rapid in clasamentele europene si confirmand inca o data valoare trupei britanice.

In 2004, Skunk Anansie a fost declarata drept una dintre cele importante trupe din Marea Britanie, fiind inclusa in Guinness Book of British Hit Singles & Albums, cu peste 141 de saptamani petrecute in clasamentele de specialitate!

Skunk Anansie va ajunge si la Bucuresti unde, pe 1 iulie, va urca pe scena B’ESTFEST, in cadrul celei de-a patra editii a festivalului.

Skunk Anansie: "My Ugly Boy" (live Pinkpop 2010)

Pendulum va fi reprezentanta Australiei pe scena de la B’ESTFEST

Trupa este una dintre preferatele festivalurilor internationale, datorita show-urile live uluitoare, care mizeaza pe un amestec complex de instrumente live, efecte electronice si proiectii vizuale impresionante.

Greu de incadrat intr-un singur gen muzical, stilul trupei este o fuziune ce variaza de la dubstep si drum and bass la rock alternativ, heavy metal si chiar electro/house.

Trupa are trecute in palmares 23 de single-uri, 3 albume de studio, un album live si o compilatie, plus alte 35 de aparitii in proiecte muzicale separate.

In 2011, Pendulum va concerta alaturi de Linkin Park in cadrul unui turneu in Statele Unite, programandu-si pentru lunile de vara un nou turneu european, care va include pentru prima data in formula live si Bucurestiul, pe 3 iulie, in cea de-a treia zi de B’ESTFEST.

Pendulum: "watercolour"

Biletele pentru cea de-a patra editie B’ESTFEST vor fi puse in vanzare in curand.

Mai multe detalii despre programul festivalului, precum si noi confirmari, vor fi anuntate in perioada urmatoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Al Di Meola New World Sinfonia: un nou concert de exceptie la Bucuresti
Al Di Meola New World Sinfonia: un nou concert de exceptie la Bucuresti

Bucuresti, 15 februarie – Al din Meola, unul dintre monstrii sacri ai jazz-ului, revine la Bucuresti pe 21 aprilie, la Sala Palatului, pentru un recital de exceptie alaturi de trupa sa, New World Sinfonia. Concertul este organizat de Events.

Concert Partizan in Bucuresti, pe 18 februarie
Concert Partizan in Bucuresti, pe 18 februarie

Dupa 22 de ani, piesa “Albele furtuni” va putea fi ascultata din nou, intr-un concert de exceptie, marca Partizan. Concertul va avea loc pe 18 februarie, in clubul bucurestean Music Hall, dupa ora 21.

Tim „Ripper
Tim „Ripper" Owens va concerta duminica, 20 februarie, la Bucuresti

Evenimentul face parte din turneul „Screaming Through The East" care cuprinde trei orase din Romania: Odorheiu-Secuiesc, Sibiu si Bucuresti. Concertul de la Bucuresti, de pe 20 februarie, va avea loc in clubul Kulturhaus, de la ora 19.00.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.