Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Zimbrii din Hateg, pe cale de disparitie! Mor de foame chiar in rezervatie

Zimbri

Aflata la trei kilometri de orasul Hateg, rezervatia de zimbri din padurea Slivut mai numara in clipa de fata doar cateva schelete ambulante, pe numele lor Romina, Romi, Roxy sau Robita II.


Odata erau considerati animalul-simbol al Romaniei. Acum se zbat in mizerie si uitare. In rezervatia cea mai cunoscuta din tara noastra isi mai cara oasele doar cateva animale chinuite de foame si de boala. 

Stralucirea de oninioara a rezervatiei este insuficienta pentru ca banii obtinuti din vanzarea biletelor sa mai poata asigura macar hrana zimbrilor, ce sa mai vorbim despre altceva.

Rezervatia de zimbri din Hateg moare cate putin in fiecare zi, iar edilii par incapabili sa gaseasca o solutie. In imaginile primite de la unul dintre utilizatorii www.stirileprotv.ro se poate observa starea jalnica in care a ajuns rezervatia.

Candva, aceste animale au fost vanate pana aproape la ultimul exemplar in salbaticie! S-a reusit salvarea speciei in captivitate, apoi in rezervatii naturale.

Pentru ce? Pentru a fi lasate acum sa moara? Nu te arata indiferent fata de aceasta situatie!

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Octombrie 2008
  • Zimbri
  • Zimbri
  • Zimbri
  • Zimbri
  • 19 Comenteaza
Citeste mai multe despre: rezervatie, zimbri, Hateg, utilizatori,

Comentarii(19)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799052
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed