Si Capricornul de Aur se acorda lui....

Capricorn

Incapatanati, cu un rid adanc intre sprancene, dornici sa fie primii, gata sa calce peste cadavre. Nu zambesc niciodata si nu stiu sa se distreze! Asta e parerea multora daca e sa ne luam dupa ce se scrie la zodie. Capricornii insa pot sa fie si altfel!

 

Femeia Capricorn imbraca multe haine. Poate sa fie domnisoara serioasa, cu ochelari pe nas, de la muzeu, dar si blonda ajunsa ministrul turismului. Elena Udrea e demna de zodia incapatanarii, desi la catastif se spune ca ar trebui sa ii placa hainele clasice, in special culoarea neagra. La Capricorn, haina trebuie sa vina foarte bine si sa fie in ton cu tot ansamblul, par, blana si, eventual, sot sau presedinte.

Dar femeia Capricorn poate sa nu prea aiba haine. Ati auzit de Kate Moss, Helena Christiansen, "iepurasul" Holly Madison? Toate au castigat bani buni si au demonstrat ca nu haina il face pe omul care e platit sa o scoata in lume. In plus, demna de zodie, Katie Moss zambeste si acum, aproape zilnic, pe prima pagina a tabloidelor, pentru ca, pana la urma nu conteaza cum ajungi acolo, ci sa fii in fiecare zi in atentia tuturor.

Exista si o exceptie. O zana, care s-a retras mai devreme la pensie, dar, asa cum le place Capricornilor, sta undeva, in umbra, urmarindu-i cu atentie pe toti ceilalti, gata sa prinda momentul oportun al unui nou rasarit.

Citește și
Neti si Elena
Cum stam cu iubirea de sarbatori? Afla de la Neti si Elena!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Capricornul poate fi legat de cineva pe viata, doar daca iubeste. Casatoria nu prea se bazeaza pe partea materiala. Multora le place sa ramana la statutul incert de iubire nelegalizata. Un exemplu e chiar madame de Pompadour, metresa Regelui Ludovic al XV-lea, amanta pana la moarte. Marchiza a reusit insa sa influenteze multe dintre evenimentele culturale de la curtea regala prin statutul ei. Secole mai tarziu, o alta femeie scria istorie in cetatea vedetelor de la Hollywood. Heidi Fleiss, mare matroana de bordel american, era cat pe ce sa scoata la iveala carnetelul negru cu clientii fetelor. Se descurcase destul de bine in afaceri, dar nu a stiut prea bine ce sa faca cu puterea.

Cat despre dragoste, Capricornii pot fi uneori duplicitari, dar se intampla rar. Mai greu e cand un Capricorn inseala un alt Capricorn. S-a intamplat unui cuplu cu zambetul pe buze, actorii Sienna Miller si Jude Law. El a inselat, ea, initial, a iertat, apoi s-a ales praful. Pana anul acesta cand s-au impacat. Cat o dura! De obicei, insa, Capricornul spune greu "te iubesc", dar si cand o face o spune pe viata. Poate luati exemplu de la maestrul Gheorghe Dinica, cu 75 de ani alaturi de femeia iubita.

Puterea e marea dorinta a Capricornilor si se spune ca sunt gata de orice sacrificii pentru a ajunge la scopul dorit. Concludent e Al Capone. Era ditamai gangsterul si, in acelasi timp, cauta sa fie si un membru respectat al comunitatii. Si, daca tot am ajuns la genul masculin... Barbatul Capricorn e in general un barbat bine, nu foarte inalt, dar cu trasaturi pronuntate si torace dezvoltat. Cred ca doctorasul Patrick Dempsey din Anatomia lui Grey e destul de dezvoltat, Mel Gibson, destul de pronuntat, iar Nicolas Cage destul de bine. Epitetele palesc insa in fata domnului Olivier Martinez, care stie si sa cante I Should Be So Lucky, mostenire de la fosta iubita Kylie Minogue, si sa spuna savuros Je t'aime, cadou de la parintii francezi.

In adancul inimii lui, Capricornul tanjeste dupa adoratie. I-ar placea la nebunie sa incante multimile cu acrobatii nebunesti la trapez. Pana atunci se multumeste cu titlul de cel mai bun jucator de golf, precum Tiger Woods, unul dintre cei mai bogati sportivi de pe planeta. In visele lui cele mai ascunse, e un romantic incurabil. Dar si-a gasit un mod de a arata asta, precum creatoarea de moda Diane Von Furstenberg, renumita pentru rochiile sale cu care le face pe femei sa se simta speciale.

Capricornului ii place sa ajunga sus, dar trebuie sa simta fiecare caramida pe care o pune, de la fundatie, pana la mansarda. Corina Caragea, prezentatoarea Stirilor din sport de la Pro TV, stie ca orice Capricorn ca lucrurile trebuie luate incet, pe rand, si sa fie bine facute.

O scanteie poate declansa nebunia la Capricorn. Dupa ani de munca, dupa toata agitatia si adoratia creata in jur, totul se poate prabusi intr-o clipa, cea in care Capricornul a gresit calea. Rar se mai intampla sa se poata redresa, dar va lasa in urma o intreaga lume oftand, precum Elvis Presley.

Concluzia la care am ajuns dupa indelungi cercetari printre astre, horoscoape si colegi de zi cu zi, e ca VIATA BATE ZODIA. Si ca, pana la urma, nu conteaza daca esti Zana, Ministru sau Star la Hollywood, important e sa nu lasi ridul sa apara intre spancene si sa ii faci pe ceilalti sa inteleaga ca, fara tine, chiar nu se poate!

.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Cum ne influenteaza intrarea in zodia Capricornului? Afla de la Neti!
Cum ne influenteaza intrarea in zodia Capricornului? Afla de la Neti!

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit care sunt conjunctiile astrale pentru perioada in care Jupiter intra in Capricorn.

Cum stam cu iubirea de sarbatori? Afla de la Neti si Elena!
Cum stam cu iubirea de sarbatori? Afla de la Neti si Elena!

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce ne-au pregatit astrele din punct de vedere sentimental in perioada Sarbatorilor.

Aspecte astrale de sarbatori! Afla mai multe de la Neti si Elena!
Aspecte astrale de sarbatori! Afla mai multe de la Neti si Elena!

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit tuturor ce aspecte astrale ne asteapta in perioada sarbatorilor de iarna.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”
Israelul a atacat Iranul. Presa iraniană anunță că „nu au fost raportate daune sau explozii la scară largă”

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic
Cristian Pîrvulescu: A fost un atac ”farmaceutic”al Israelului, Iranul se va preface că nu a existat nimic

Israelul a lansat vineri dimineață un atac asupra Iranului, după atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute.