Portret: De la Basescu la Larry Flint si Mickey Mouse, Scorpionul conduce!

×
Codul embed a fost copiat

A tunat si i-a adunat! Ambitios, carismatic si energic, Scorpionul este considerat cel mai puternic semn al zodiacului, capabil sa aseze la picioarele sale o lume intreaga. Sa nu uitam, totusi, ca poate fi iute la manie si distrugator!

Dupa 1989, Romania a avut nu unul, ci doi reprezentanti ai zodiei la carma: Emil Constantinescu si Traian Basescu.

Intaiul profesor al tarii a stat numai patru ani la Cotroceni. Pesemne ca proverbiala cucuvea de la Palat a reusit sa domoleasca din indrazneala specifica Scorpionului. Constantinescu a hotarat sa nu mai candideze, ci sa-si reia scaunul mai putin moale, dar mult mai comod de la catedra.

Nu acelasi lucru se poate spune despre intaiul comandant. A condus nava si cand aceasta s-a aflat pe valul cel mai inalt al cresterii economice, dar si cand a inceput sa ia apa, iar Guvernele au inceput sa sara peste bord. Demn reprezentant al zodiei, Basescu este un om al extremelor. Cu un ochi rade, cu altul plange. Se jura ca-si iscaleste demisia in 5 minute daca este suspendat, iar apoi se razgandeste cat ar spune… "Va multumesc si mergeti acasa, voi fi in continuare presedintele romanilor!"

Sa lasam acum sa intre in scena si numele cu adevarat grele din selectul anturaj al conducatorilor Scorpioni: numai Statele Unite i-au dat pe Theodore Roosevelt, Bobby Kennedy, Laura Bush, Hillary Clinton, Joe Biden sau Condoleezza Rice. In Anglia il gasim sub semnul Scorpionului si la bratul Camillei pe Printul Charles, in Franta ...n-o mai gasim, dar o stim cu totii pe Maria Antoaneta. Langa ea il asezam pe generalul Charles de Gaulle, iar din Rusia il importam pe revolutionarul comunist Leon Trotsky.

Citește și
Portret: Victoria's Secret: cei 9 care au speriat (r)estul!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Vitalitatea, rezistenta fizica si forta de recuperare sunt uimitoare la Scorpion! Puternic din fire, nu se lasa infrant cu una, cu doua. Nu degeaba nativi ai acestui semn au devenit sportivi de calibru: Nadia Comaneci este "un nume asociat la nivel planetar cu perfectiunea", asa cum o prezenta publicatia "The Times". Nascuta sub semnul transformarii si al razboinicului Marte, Nadia a facut istorie: un exercitiu de 10, unic in gimnastica mondiala la acea vreme, a dus la schimbarea tabelei de notare.

Cei mai mari fotbalisti care au calcat vreodata iarba, ba chiar unul a si fumat-o, se inscriu de asemenea in galeria performerilor zodiei: Diego Armando Maradona si Pele: "El Pibe de Oro" si "Profetul care nu le are cu ghicitul"...

Pentru ca nu se poate vorbi despre Scorpioni fara a aduce aminte de sexualitatea lor exploziva, dezinhibata si magnetica, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului! De pilda, lui Picasso... Domnisoarele din Avignon, opera catalogata drept imorala in epoca. Viata sentimentala zbuciumata si controversata a artistului nu este un secret pentru nimeni. Sa nu uitam nici de Larry Flint,"taticul" revistei Hustler, statutul de vizionar in ale pornografiei si totodata de maestru al industriei, "doctor honoris causa in Sodoma si Gomora".

Ignoranti, era cat pe ce sa trecem peste reprezentantele sexului frumos. Unele care ar trebui sa poarte permanent in piept sau, fie, frunte semnul "Atentie! Pericol de scurtcircuit!", din cauza privirii lor electrizante, care cu greu poate lasa un barbat indiferent. Un exemplu elocvent: Aishwarya Rai, vedeta la Bollywood si fosta Miss World. Grace Kelly, Vivien Leigh si contemporanele Demi Moore, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan ori Scarlett Johansson, iata numai cateva dintre Scorpioancele cu priza la barbati si la public deopotriva.

Cat despre Bill Gates si Mickey Mouse... ce credeti ca ar putea avea in comun? Evident, fiecare dintre ei reprezinta un imperiu... si amandoi sunt Scorpioni. Asta micu’, in schimb, se imbraca mult mai bine ca Bill...

Iar exemplele pot continua, dar o sa ne oprim aici, invitandu-va pe voi sa ne povestiti experientele voastre personale cu acesti nativi pe cat de otravitori, pe atat de fascinanti!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Portret: Nadia Comaneci
Portret: Nadia Comaneci

La multi ani, Nadia Comaneci! Astazi, gimnasta noastra implineste 48 de ani. Poate ca cea mai valoroasa victorie a Nadiei nu a fost nici pleiada de note de 10 obtinute la Montreal, nici multiplele titluri mondiale si olimpice.

Portret: Victoria's Secret: cei 9 care au speriat (r)estul!
Portret: Victoria's Secret: cei 9 care au speriat (r)estul!

Guvernarile de dupa ‘89 au incercat si prin stanga, si prin dreapta, si prin centru, numa-numa’... Neprihanita si imbujorata ca o fata mare, biata Romanie nesatisfacuta inca isi mai asteapta premierul fermecat, capabil s-o fure din ghearele inflatiei.

Portret: Zodia Balantei, de la Michael Douglas la Monica Bellucci
Portret: Zodia Balantei, de la Michael Douglas la Monica Bellucci

Despre Balante se spune ca sunt persoane cu o anumita eleganta si un talent artistic iesit din comun. Nu trebuie sa uitam nici gustul pentru frumos, senzualitatea, dar nici gelozia, superficialitatea sau imoralitatea.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.