Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Stirile ProTv sunt acum in direct si pe internet!

sigla ProTV

Vizitatorii siteului www.stirileprotv.ro au ocazia asa urmareasca in direct majoritatea jurnalelor de stiri care erau transmise doar on-air.


Programul se deschide de la ora 7.00, cu trei ore de emisie in care echipa de la Matinal isi propune sa va faca dimineti utile si mult mai bogate in informatii. Mihai Dedu, Andreea Liptak, Neti si Busu pot fi urmariti acum si fara a avea nevoie de un televizor.

Urmeaza stirile pranzului, cu Daniel Nitoiu, de la ora 13.00, pentru ca de la ora 17 sa fie transmise on-line si stirile prezentate de Monica Dascalu.

Seara se incheie cu stirile orei 23.30, prezentate de Cristian Leonte si Amalia Enache. Sambata si duminica, nu putea lipsi matinalul prezentat de Iulia Vantur, de la 8.00 la 10.00.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Martie 2010
  • 46 Comenteaza

Comentarii(46)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61800100
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed