Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

HPV nu se poate trata definitiv!

vaccinare
Embed:

Singurul tratament impotriva HPV il reprezinta diverse metode de a creste apararea naturala, care stimuleaza corpul sa lupte impotriva virusului, dar fara a fi sigure.


In general, femeile infectate cu HPV trebuie sa faca testul Papanicolau o data la sase luni si sa se urmareasca mai des decat o femeie nepurtatoare.

Daca femeia este insarcinata si infectata cu anumite tulpini de HPV, copilul nou nascut ar putea suferi de o laringita cu Papilloma. Daca insa nu are tulpinile respective ea poate naste normal, nefiind nevoie de o operatie cezariana.

Toate aceste informatii ne-au fost oferite de ginecologul Ruxandra Dumitrescu la videochatul stirileprotv.ro. Afla mai multe detalii din materialul video alaturat.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 26 Februarie 2009
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Oana Cuzino, Ruxandra Dumitrescu, videochat, HPV,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799445
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed