Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Buna ziua, pasaportul pentru navigare pe internet, va rog!"

Embed:

Pasapoarte pentru navigare, un Interpol al internetului si chiar un guvern mondial al lumii virtuale. Nu sunt idei din filmul "Matrix", ci propuneri pentru cresterea sigurantei pe net.

Ai un permis de conducere, ai placute de inmatriculare la masina, dar esti liber sa o conduci. Trebuie doar sa respecti cateva reguli si esti liber in aceste limite de siguranta. La fel este si la internet: daca avem aceste reguli in internet, nu inseamna ca nu exista libertate in internet.Eugene Kaspersky

Le face chiar Eugen Kaspersky, celebrul creator de antivirusi si sisteme de securitate pentru calculatoare. Kaspersky ne-a mai dat o veste: in ziua de astazi, chiar si frigiderele ori automatele de cafea pot fi "atacate".

Eugene Kaspersky spune ca toate atacurile informatice, indiferent ca vorbim despre virusi, viermi, troieni sau alte forme de agresiune, sunt posibile pentru ca utilizatorii internetului raman anonimi. De aceea el vrea sa introduca in lumea virtuala reguli similare celor din lumea reala.

60362533"Buna ziua, pasaportul pentru navigare pe internet, va rog!"
60362655"Buna ziua, pasaportul pentru navigare pe internet, va rog!"

Chiar daca multi internauti spun ca astfel de masuri ar sufoca tocmai libertatea internetului, specialistul in securitate insista ca fara reguli nu vom scapa de atacurile informatice.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 22 Septembrie 2009
Citeste mai multe despre: Eugene Kaspersky, internet,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed