Aschia sare departe de trunchi! Copii de bani gata certati cu legea

Iustin Covei

Fiu al unui influent om politic, ar fi putut avea cheia spre un viitor tihnit. Insa Andrei Placinta este cercetat in prezent pentru tentativa de omor, talharie si ultraj contra bunelor moravuri.

Si, din pacate, nu este singurul copil dintr-o familie buna care are probleme cu justitia.

Martorii spun ca era sub influenta plantelor etnobotanice

Ultimul dintr-o serie lunga de scandaluri a avut loc chiar luni noapte, pe strada Berzei, colt cu strada Transilvania, in Bucuresti. Sub influenta substantelor etnobotanice - dupa spusele martorilor - Andrei Placinta si-a snopit iubita in bataie, i-a smuls telefonul mobil, i-a avariat masina si a trecut cu autoturismul peste piciorul unui barbat care a incercat sa o salveze.

Citește și
Iustin Covei
Iustin Covei, acuzat de frauda bancara, a fost eliberat din inchisoare
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Un alt martor a tras spre baiatul de 20 de ani cu un pistol cu aer comprimat.

Dupa ce prietena lui Andrei a reusit sa fuga, Placinta jr. a parasit si el locul scandalului, fiind retinut ulterior de politisti.

Mama tanarului, fost ministru al tineretului si sportului in Guvernul Boc si actual senator din partea PDL, Sorina Placinta, a incercat sa-i gaseasca scuze: “Poate a fost legitima aparare!”.

Andrei Placinta a fost prezentat in fata instantei, marti dupa-amiaza, in jurul orei 15:00, cu propunerea de arestare preventiva, sub acuzatiile de talharie, loviri sau alte violente, distrugere, tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Tribunalul a decis sa-l aresteze perventiv pentru 29 de zile.

Pe de alta parte, tanarul are deja o reputatie de rebel. Dupa mai multe scandaluri, in Focsani, Sorina Placinta si-a trimis fiul la studii in Anglia si apoi in Elvetia. Acolo, Andrei a devenit membru in prima Prima Biserica Ateista, al carei reverend ar fi devenit.

In plus, a publicat pe un site de socializare mai multe poze compromitatoare. In una dintre acestea tanarul poate fi vazut cum urineaza pe o troita maramureseana.

Iustin Covei – la 25 de ani are 8 dosare penale la activ

Si despre Iustin Covei se poate spune ar fi putut avea un viitor stralucit! Tatal lui, Marin Covei, este judecator la Curtea de Apel Craiova, mama, Aurora Covei, medic la Spitalul “Filantropia”, unchiul, Gheorghe Covei, procuror.

Iustin, insa, la numai 25 de ani, are in total opt dosare penale la activ. Primul a fost dechis in 2003, cand tanarul avea numai 18 ani. Motivul: a condus un BMW fara permis.

In ianuarie 2004, a ajuns din nou la sectie, dupa ce a fost implicat intr-un scandal cu bate si cutite. Acolo a bifat si o acuzatie de ultraj, dupa ce l-a lovit pe politistul care l-a retinut. Iar in februarie 2004, a ranit intr-un accident de masina trei oameni, dupa ce a apasat prea tare acceleratia si a ajuns pe contrasens.

In ianuarie 2006, a ranit o fata dupa ce, la o petrecere, a lasat pe un fotoliu un cutit cu lama in sus, iar in luna iulie a aceluiasi an a lovit un tanar cu o rozeta.

Insa, de departe cel mai mare scandal in care a fost implicat Iustin Covei a avut loc in toamna lui 2009. Alaturi de alti 13 suspecti, Iustin Covei a fost arestat in cazul unei fraude bancare de proportii. Nu mai putin de 29 de descinderi au fost organizate de autoritati pana sa ii prinda pe toti.

Mai exact, cei 14 furau informatii bancare cu ajutorul unor camere video montate pe bancomate din strainatate. Banii erau sustrasi ulterior din Australia, Iordania si Tunisia, cu ajutorul unor carduri falsificate.

La un an de la arestare, in toamna lui 2010, Iustin Covei a fost eliberat din arest, magistratii fiind de parere ca poate fi judecat in libertate.

Dupa doua zile de la eliberarea din Penitenciarul Rahova, a fost amendat cu 900 de lei dupa ce a fost prins la volan fara acte.

Ping-pong cu oameni la Campionatul National de Motociclism

Scena – Aeroportul Caransebes. In rolul principal - Cristian Ungur, in varsta de 25 de ani, fiul unui cunoscut doctor si politician local.

Patru persoane prezente la Campionatul National de Motociclism au fost strivite de tanarul care, aflat sub inflenta bauturilor alcoolice, aproape in coma – avea 2,35 la mie alcool pur in sange - a intrat fara permisiune cu masina pe pista si a nimerit direct in public.

Imediat, motociclistii si arbitrii au alergat dupa masina. Au aruncat cu cauciucuri in parbriz, incercand sa-l opreasca pe tanarul de la volan, care continua sa accelereze.

Ce a facut soferul inconstient? Cu zece motociclisti si o duba a unui antrenor pe urme, soferul a gonit 15 kilometri. La un moment dat, a incercat o manevra ca in filme. A intors aproape pe loc, cu frana de mana, si a pornit in directia opusa. A evitat barajul pe care il facusera motociclistii, dar n-a putut trece de furgoneta antrenorului si a ajuns in arestul politiei.

Doua dintre cele patru victime au fost grav ranite si au petrecut cateva saptamani pe patul de spital. Una dintre ele s-a ales cu fata zdrobita.

Cristian Ungur a petrecut 60 de zile in arest inainte sa fie eliberat sub control judiciar.

“A facut scoala de soferi cu Stevie Wonder!”

 

“A facut scoala de soferi cu Stevie Wonder, ori are el o problema la ochi si nu vede indicatoarele rutiere. Politisti, anulati-i permisul!” Aceasta a fost declaratia deputatului Silviu Prigoana dupa ce fiul cel mare, Honorius, a fost amendat pentru a doua oara in ultimii doi ani pentru depasirea vitezei legale.

Tanarul a fost prins in localitatea Romanesti din Prahova cu peste 100 de kilometri la ora, in loc de 70, limita legala.

Spre dezamagirea lui Silviu Prigoana, juniorul s-a ales doar cu amenda si puncte de penalizare. “Eu imi doream ca sa-i anuleze permisul de conducere, sa faca din nou scoala de soferi, ca baiatul asta nu intelege ca exista niste legi care trebuie respectate”, si-a dojenit Prigoana fiul in public.

Honorius Prigoana a mai fost amendat si in 2008, dupa ce a fost prins de radar cu 89 de kilometri la ora pe strada Barbu Vacarescu din Capitala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Fiul senatoarei Placinta si-a batut prietena si a calcat un om cu masina!
Fiul senatoarei Placinta si-a batut prietena si a calcat un om cu masina!

Scandal urias in Bucuresti luni noapte. Fiul senatoarei Sorina Placinta si-a batut prietena in plina strada, iar apoi a calcat cu masina un om care a incercat sa intervina.

Iustin Covei, acuzat de frauda bancara, a fost eliberat din inchisoare
Iustin Covei, acuzat de frauda bancara, a fost eliberat din inchisoare

UPDATE: Controversatul Iustin Covei, fiul unui judecator din Craiova, inchis la Rahova de un an de zile, porneste in drum spre casa. Magistratii au fost de parere ca tanarul poate fi judecat in libertate pentru presupuse infractiuni informatice.

Honorius Prigoana luat de radar. Silviu: A facut scoala cu Stevie Wonder
Honorius Prigoana luat de radar. Silviu: A facut scoala cu Stevie Wonder

UPDATE: "Ori a facut scoala de soferi cu Stevie Wonder, ori are el o problema la ochi si nu vede indicatoarele rutiere. Politisti, anulati-i permisul!"

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.