Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Pei Pei, Chen Chen si Ni Ni, vedetele delfinariului din Constanta, s-au mutat in locuinta de vara

60497440
Embed:

Pei Pei, Chen Chen si Ni Ni s-au mutat in locuinta lor de vara. Sunt cele trei vedete de la delfinariul din Constanta, care au parasit, cu bucurie, bazinul acoperit in care si-au petrecut iarna.

Au fost cam speriati in timpul delicatei operatiuni de mutare, dar cum s-au vazut in piscina descoperita, s-au intrecut in tumbe si sunt gata de spectacole.

Ca sa ne spuna acum, in limba lor, cat de mult se bucura, cei trei delfini adusi din China anul trecut - doua femele si un mascul, au trecut prin clipe grele. Antrenorii, medicii veterinari si biologii marini au pregatit din timp o targa speciala, si nu o macara, asa cum au procedat anul trecut.

Zeci de oameni s-au spetit cu delfinii: primul a fost mutat Pei Pei. A urmat Chen Chen si ultimul, Ni-Ni. Operatiunea a fost foarte dificila, pentru ca Chen Chen cantareste nici mai mult nici mai putin de 220 de kilograme.

Cei trei delfini vor sta in bazinul descoperit toata vara, poate si o parte din toamna, daca vremea va fi frumoasa. Iar primul spectacol este programat chiar sambata dimineata, la ora 11.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Iunie 2011
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: delfini,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799445
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed