Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ghidul calatoriei Galaxy S6 in jurul lumii spre un nou stil de viata (P)

Cristian Onetiu

Mai este foarte putin pana cand cei 3 castigatori ai concursului „calatoria Galaxy S6” vor trai experienta care le va transforma stilul de viata.

Orice calatorie are nevoie de un ghid. Unii dintre noi alegem clasicul ghid tiparit, altii apelam la ghizi locali in cautarea unor experiente cat mai autentice.

Tehnologia ne-a adus astazi in fata unui nou ghid – smartphone-ul, iar prin caracteristicile sale Galaxy S6 este perfect pentru asta.

Dar pentru Calatoria Galaxy S6 cei 3 participanti vor avea parte de ceva in plus: Cristian Onetiu le va fi „life coach”, un altfel de ghid ce va incerca sa le transforme experientele intr-un nou stil de viata.

Cristian se prezinta simplu: „Sunt antreprenor de peste 20 de ani, autor si Life Coach, dar mai ales un mare sustinator al potentialului uman. Suna prea pompos? Cristian Onetiu iubeste oamenii (cat poate el) si crede ca fiecare are ceva sfant, unic si valoros ce merita si trebuie valorificat”.

Calatoria Galaxy S6 este mai „personalizata” decat oricare alta. “Experientele pregatite in fiecare oras al acestei calatorii sunt uimitoare si deloc turistice, asa ca ma voi baza foarte mult pe tehnica intrebarilor prin care sper ca fiecare sa isi gaseasca propriile raspunsuri in fata propriilor vise, enigme sau blocaje”, explica Onetiu misiunea lui.

 

Iar voi veti descoperi aceste experiente alaturi de ei, zi de zi, in sectiunea speciala de pe www.stirileprotv.ro si pe www.calatoriagalaxyS6.ro. Veti afla si voi cum un gadget, in cazul nostru cel mai bun telefon produs vreodata de Samsung, poate ajuta pe oricine in calatoria spre un stil de viata mai bun, mai rapid, mai frumos, mai performant sau cum il doresti tu.

De aceea te invitam sa urmaresti experientele unei calatorii unice prin Seul, Paris, Casablanca si Buenos Aires, sa descoperi cele patru caracteristici ale noului Galaxy S6, perfecte pentru cele patru destinatii ale calatoriei.

 

· Viteza procesorului ne poate ajuta sa tinem pasul cu un oras ca Seul, unde totul se intampla foarte rapid, iar performanta in sine este un stil de viata. Avem acces rapid la informatii, harti, recomandari oriunde, oricand.

· Designul telefonului, materiale premium si culori la alegere, dar si atmosfera Parisului ne ajuta sa ne descoperim inspiratia pentru stilul de maine.

· Camera foto surprinde toate culorile din Casablanca. Ziua sau noaptea, pentru ca Galaxy S6 permite realizarea unor fotografii de inalta calitate chiar si noaptea sau in medii intunecate.

· Incarcarea rapida te pregateste pentru pasiunile din Buenos Aires. La o lectie de tango pe strazi sau in tribunele unui stadion efervescent, pentru ca tu sa inveti cat de usor iti poti reincarca bateriile facand ce-ti place.

Calatoria abia incepe. Sunt multe de povestit, multe de trait, multe de experimentat si de invatat. Fii cu ochii pe Calatoria Galaxy S6 in perioada 24 aprilie – 8 mai. Gaseste si tu un strop de inspiratie !

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Aprilie 2015
Citeste mai multe despre: Galaxy S6, Samsung, Cristian Onetiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed