BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - seriale la reducere pe amazon.co.uk

blu ray box sets

Black Friday iti aduce preturi bune la serialele preferate, in pachete Blu-Ray pe amazon.co.uk. Iarna asta sigur ti-o vei petrece in fata ecranului.

De Black Friday 2013 gasesti o multime de Blu-Ray Box Sets cu serialele preferate pe amazon.co.uk. Prin urmare, n-ar strica sa profiti de oferte, deoarece poti gasi produsele la pret mic.

Black Friday aduce ofertele in Romania pe data de 29 noiembrie. Salveaz-o in calendar! Iata cateva colectii de seriale pe care iti recomandam sa le cumperi de pe amazon.co.uk.

 

Game of Thrones / Urzeala Tronurilor - Season 1-2 Complete

Ne aflam intr-o lume in care problemele apar la tot pasul. Doua familii se lupta intr-un joc mortal a carui miza este controlul celor Sapte Regate din Westeros, iar lupta pe viata si pe moarte pentru Tronul de Fier care iti confera puteri nebanuite are consecinte dramatice.
Serialul este realizat dupa “A Song of Ice and Fire” de George R. R. Martin si vorbeste despre marire si decadere, despre coruptie si despre pasiuni puternice.

Vezi pretul aici.

 

Sherlock - Complete Series One & Two

Aventurile faimosului detective din seria lui Arthur Conan Doyle se transpun in secolul nostrum. Serialul aduce in actualitate povestea celebrului detectiv, remodeland aventurile. Rolul lui Sherlock e interpretat de Benedict Cumberbatch. Acesta incearca sa prinda infractorii folosind deductia si inteligenta impreuna de prietenul sau Watson, jucat de Martin Freeman.

Vezi pretul aici.

 

Rome - Season 1-2 – Complete

Filmul este o fresca cinematografica a Romei (capitala a lumii antice) si a Imperiului roman. Impartit in mai multe "epoci", prima dintre ele trateaza ascensiunea lui Gaius Iulius Caesar, pana la asasinarea din Senat. Personajele principale ale filmului sunt doi soldati, Lucius Vorenus si Titus Pullo, ale caror existente si fapte de arme se intrepatrund cu fapte memorabile ale istoriei. Povestea incepe cu incursiunea lui Iulius Caesar in Galia si capturarea lui Vercingetorix, in paralel cu nelinistea tot mai crescanda, la Roma, a lui Pompei si a senatorilor, fata de faima in crestere si de viitoarele intentii de dictator ale acestuia.

Vezi pretul aici.

 

Lost: The Complete Seasons 1-6 / Naufragiatii

Castigator al premilor Emmy (2005) si Golden Globe (2006) pentru cel mai bun serial, Lost / Naufragiatii este un serial plin de mister si aventura.Zborul Oceanic 815 de la Sydney spre Los Angeles se prabuseste pe o insula in Oceanul Pacific, iar supravietuitorii,care isi pierd treptat speranta ca cineva ii va salva, sunt fortati sa-si descopere forte nebanuite pentru a putea supravietui. Treptat, acestia descopera ca insula nu este una obisnuita si incearca sa-i rezolve misterele si sa se adapteze.

Vezi pretul aici.

 

Fringe - The Complete Season 1-5

In momentul in care zborul 627 aterizeaza in Boston dar pasagerii si membrii echipajului avusesera parte de o moarte ingrozitoare, agentul special FBI Olivia Dunham este desemnata sa investigheze ciudatul caz.
Atunci cand partenerul sau, John Scott, aproape ca este ucis in timpul anchetei, Olivia apeleaza la omul de stiinta Walter Bishop, cel care poate fi numit pe buna dreptate un Einstein contemporan.

Vezi pretul aici.

 

Friends - The Complete Season 1-10 / Prietenii tai

Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler si Ross sunt 6 prieteni care locuiesc in Manhattaen si au parte de intamplari prile de umor. Serialul a reusit sa cucereasca milioane de oameni din lumea intreaga, dornici sa afle ce au mai facut cei 6. Povestile de dragoste, conflictele si momentele emotionante nu lipsesc din niciun sezon al serialului “Prietenii tai”.

Vezi pretul aici.

 

Doctor Who: The Complete Box Set - Series 1-7

Serial SF distins cu numeroase premii, intre care si BAFTA pentru “Cea mai buna drama”, Doctor Who prezinta aventurile unui lord al timpului care calatoreste cu nava lui, camuflata ca o cabina telefonica de politie. Eroul isi doreste sa salveze lumea.
Doctor Who este cel mai lung serial science-fiction din lume, record recunoscut de Guinness Book.

Vezi pretul aici.

 

Breaking Bad: The Complete Series / Pe cai gresite

Un profesor de chimie isi schimba brusc cariera, in momentul in care afla ca este lovit de o maladie necrutatoare: cancerul. Profesorul, un om rigid, apatic si traditionalist incepe sa fabrice droguri, pentru a-si putea intretine familia. Se gandeste ca, in felul acesta, familia lui va fi la adapost. Sotia lui, care asteapta un copil, afla destul de tarziu de “afacerile” profesorului.

Vezi pretul aici.

 

Prison Break - Complete Season 1-4 / Evadarea

Patrunde in atmosfera incitanta a acestui finalde sezon din “EVADAREA”cu bonusuri speciale care includ scene in exclusivitate si care va dezvaluie finalul acestei serii. Ca sa poata distrugeorganizatia cunoscuta drept “ Compania”, Michael Scofield (Wenworth Miller) si fratele sau Lincoln (Dominic Purcell) trebuie sa evite un asasin si sa dezvaluie un secret mortal din spatele misteriosului dispozitiv Scylla.

Vezi pretul aici.

 

The Big Bang Theory - Season 1-6 / Teoria Big Bang

Leonard Hofstadter si Sheldon Cooper sunt doi fizicieni geniali care lucreaza la Cal Tech, in Pasadena, California. Howard Wolowitz si Rajesh Koothrappali sunt prietenii si colegii lor. Cei patru isi petrec timpul lucrand la proiectele lor stiintifice, jucand jocuri video, sau citind benzi desenate si urmarind filme SF.
Tocilari ca la carte, cei patru nu au deloc experienta, sau noroc, in ceea ce priveste femeile. Cand Penny, o fata draguta si actrita aspiranta, se muta in apartamentul de vizavi, Leonard isi descopera o noua misiune in viata, aceea de a o convinge pe Penny sa fie iubita lui.

Vezi pretul aici.

 

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Citește și...
BLACK FRIDAY 2013: Aparate foto la reducere pe amazon.co.uk de Black Friday
BLACK FRIDAY 2013: Aparate foto la reducere pe amazon.co.uk de Black Friday

Daca esti un pasionat de camere foto profesionale sau daca vrei sa faci fotografii pentru colectia personala, iti trebuie o camera foto. De Black Friday 2013 sa faci cele mai bune alegeri in materie de aparate foto de pe site-ul amazon.co.uk.

BLACK FRIDAY 2013: Kindle si accesorii la reducere pe amazon.co.uk
BLACK FRIDAY 2013: Kindle si accesorii la reducere pe amazon.co.uk

Cititul a redevenit cool de cand au apaut noile tablete si ebook readere Kindle de la amazon.co.uk, pentru care gasesti o multime de carti, jocuri si filme in magazinul virtual de Black Friday 2013.

BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - filme la reducere pe amazon.co.uk
BLACK FRIDAY 2013: Blu-Ray Box Sets - filme la reducere pe amazon.co.uk

Black Friday te ajuta sa iti completezi biblioteca cu filme artistice la calitate Blu-Ray. Iti spune cateva productii de succes pe care trebuie sa le ai in colectie.

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital
Care ar fi cauza exploziei de la blocul din Craiova. O persoană a murit, alte trei au ajuns la spital

Cauza probabilă a exploziei de la blocul din Craiova, în urma căreia o persoană a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, este o posibilă acumulare de gaze.

Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă
Cod galben de vânt puternic în mai multe județe şi Bucureşti. În unele zone noaptea se va forma brumă

Vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, iar în unele zone noaptea se va forma brumă, anunţă meteorologii.