REZULTATE BACALAUREAT 2014 SESIUNEA DE TOAMNA EDU.RO. Harta interactiva care arata cum si-au batut joc elevii de a doua sansa

×
Codul embed a fost copiat

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Luni, 1 septembrie, pana la ora 12:00, inspectoratele judetene si edu.ro vor publica rezultatele la BACALAUREAT 2014, sesiunea de toamna.

EDU.RO a publicat notele examenului de bacalaureat, sesiunea de toamna, din toate judetele. Aici le puteti vedea.

ORA 17:30 Peste 30 la suta dintre absolventii de liceu din judetul Iasi au promovat bacalaureatul in sesiunea din toamna, procentul celor din seria curenta care au trecut examenul fiind superior celui al liceenilor din seriile anterioare. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean din Iași, rata de promovare in sesiunea a doua a bacalaureatului a fost de 30,41, procentul absolvenților din seria curenta care au promovat examenul fiind 33,19, in timp ce 24,67 la suta dintre absoloventii de liceu care au luat examenul provin din serii anterioare.

ORA 16:10 Promovabilitatea la sesiunea de toamna a bacalaureatului in judetul Brasov este de 25,48 la suta, doar 268 din cei 1.050 de candidati reusid sa promoveze examenul. La sesiunea de toamna a bacalaureatului in judetul Brasov s-au inscris 1.272 de candidati si s-au prezentat la examen 1.052, doi dintr ei fiind eliminati pentru tentativa de frauda. Dintre acestia, doar 268 au reusit sa promoveze examenul, respectiv 25,48 la suta. Cea mai mare medie obtinuta la bacaluareat a fost 8,85, in total fiind inregistrate trei medii peste 8,00, dar si 29 de medii intre 7,00 si 7,99 si 236 de medii intre 6,00 si 6,99.

Citește și
elevi Bac
BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Probele care le-au dat dureri de cap la primul examen. "Nu mai stiu ce mi-a picat"
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

ORA 14:18 Promovabilitatea la sesiunea de toamna a bacalaureatului a fost de 24,5 la suta in judetul Bacau, cu doua procente peste media nationala. Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Bacau sustine ca se astepta la acest procent, avand in vedere ca multi dintre cei care au participat la examen sunt din seriile anterioare, astfel incat au intrerupt de multa vreme scoala.

Promovabilitatea la sesiunea de toamna a bacalaureatului este de 22,27 la suta in judetul Hunedoara, inainte de depunerea contestatiilor, rezultatul fiind mai bun decat in sesiunea similara a anului trecut, cand au promovat 17,78 la suta dintre candidati.

Rezultatele centralizate la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara arata ca, inaintea rezolvarii contestatiilor, au promovat bacalaureatul 22,27 la suta dintre candidatii care au sustinut examenul, rezultatul fiind mai bun decat in aceeasi sesiune a anului trecut, cand s-a inregistrat o promovabilitate de 17,78 la suta.

ORA 13:53 Doar 58 dintre cei aproape 900 de candidati care au sustinut a doua sesiune a examenului de bacalaureat in judetul Giurgiu au promovat, cei mai multi dintre cei care au luat examenul obtinand medii intre 6 si 7, potrivit Mediafax.

Conform datelor furnizate, luni, de Inspectoratul Școlar Judetean Giurgiu, doar 6,47 la suta dintre candidatii care au sustinut examenul de bacalaureat in a doua sesiune au fost declarati reusiti. Astfel, din totalul de 1.074 de inscrisi s-au prezentat la examen 896 de candidati, iar dintre acestia doar 58 au promovat bacalaureatul.

Procentul de promovare la a doua sesiune a bacalaureatului este de 23,93 in judetul Harghita, inainte de contestatii, cu 1,93 puncte procentuale mai mic fața de anul trecut, existand un liceu unde niciun candidat nu a obtinut medie de trecere.

Mai putin de un sfert dintre absolventii de liceu care au sustinut examenul de bacalaureat in sesiunea a doua in judetul Ialomita au reusit sa promoveze. Nivelul de promovabilitate inregistrat anul acesta pentru a doua sesiune de bacalaureat este de 17,47, cu aproape trei la suta mai mare fața de cel inregistrat in sesiunea din toamna de anul trecut.

Aproape un sfert dintre candidatii din judetul Alba care au sustinut bacalaureatul in a doua sesiune au promovat examenul, procentul de promovabilitate fiind, inainte de solutionarea contestatiilor, 24,08, mai ridicat fața de aceeasi sesiune din 2013.

DUMINICA, 31 AUGUST 2014

ORA 21:29 Mai putin de 13 % dintre absolventii de liceu din judetul Mehedinti au promovat bacalaureatul in sesiunea de toamna, procentul fiind inferior celui din perioada similara a anului trecut, cand au promovat 15,87 la suta dintre absolventi, transmite corespondentul MEDIAFAX Procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat, sesiunea din toamna este de 12,87 la suta in judetul Mehedinti, mai mic fata de cel sesiunea din toamna anului 2013, cand au promovat 15,87% dintre absolventi.

Mai putin de 18 la suta dintre elevi au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea de toamna, in judetul Covasna, in scadere cu aproape opt puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut, potrivit rezultatelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean Covasna. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Covasna, procentul de promovare la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamna, este de 17,61, inaintea solutionarii contestatiilor.

Mai putin de un sfert dintre candidatii care au sustinut examenul de bacalaureat in a doua sesiune la nivelul judetului Prahova au reusit la acest examen, transmite corespondentul MEDIAFAX. Conform datelor furnizate de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Prahova, procentul de promovare la sesiunea din toamna a bacalaureatului este de 23,22.

Peste 30 la suta dintre absolvenții de liceu din judetul Buzau care au susținut sesiunea de toamna a bacalaureatului au promovat, oficialii din Inspectoratul Școlar precizand ca ”era de așteptat” un astfel de rezultat, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit inspectorului general al IS J Buzau, Geta Burducea, 30, 08 la suta dintre absolvenții de liceu care au susținut sesiunea de toamna a bacalaureatului au promovat examenul, rezultatele fiind asemanatoare cu cele obținute anii trecuți, in aceeași sesiune.

Mai putin de un sfert dintre cei peste 900 de candidatii din judetul Vaslui care au participat la sesiunea de toamna a bacalaureatului au promovat examenul, rezultat considerat unul normal de sefii invatamantului vasluian, in conditiile in care "toamna nu este bacalaureatul premiantilor”. Rata de promovare la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat in Vaslui a fost de 22,35 la suta, cu un punct procentual mai mic decat in 2013, insa care plaseaza judetul Vaslui pe media nationala.

UPDATE DUMINICA, 19:30 Mai putin de o treime dintre candidatii care au sustinut sesiunea de toamna a bacalaureatului in judetul Mures au promovat examenul, obtinand note peste 5 si media generala peste 6, potrivit inspectorului scolar general adjunct, Illes Ildiko. Potrivit inspectorului scolar general adjunct, presedintele comisiei judetene de bacalaureat, Illes Ildiko, la sesiunea de toamna din acest an a examenului s-au inscris 1.602 candidati, din care s-au prezentat 1.329.

Sapte candidati au fost eliminati din examen, pentru copiere, la prima si ultima proba. “Procentul de promovati este de 31,15 la suta inainte de contestatii. Avem 414 candidati declarati admisi, dintre care 334 cu medii intre 6 si 7, 72 cu medii intre 7 si 8 si opt cu medii intre 8 si 9. Cu medii mai mari, nu avem. Contestatiile se pot depune luni, intre orele 12 si 16”, a spus Illes.

Puțin peste 16 la suta dintre candidații din Arad au promovat bacalaureatul de toamna inainte de contestații, conform rezultatelor afișate duminica de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ), in timp ce la patru licee niciun candidat nu a obținut media de trecere.

Potrivit ISJ Arad, la examenul de bacalaureat din sesiunea august - septembrie au fost inscriși 1.415 candidați, 1.012 din promotia curenta și 403 din promotii anterioare. S-au prezentat la probe 1.097 candidați, iar dintre aceștia doar 180 au obținut media de promovare. Astfel, procentul de promovabilitate in judet inainte de contestatii este de 16.41.

UPDATE DUMINICA, 18:47 Promovabilitatea la sesiunea de toamna a bacalaureatului in judetul Cluj este de 26,01 la suta, mai mare decat cea inregistrata anul trecut, cand a fost de 25,16 la suta.

UPDATE DUMINICA, 18:35 Bistrita: 18,4% dintre candidati au promovat bacalaureatul de toamna, mai putini fata de anul trecut. Inspectorul scolar general Camelia Tabara de la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Bistrita-Nasaud a declarat, duminica, ca la examen s-au inscris 666 de candidati, insa s-au prezentat doar cinci sute. Dintre acestia, numai 92 au promovat, reprezentand 18,4 la suta.

UPDATE DUMINICA, 17:08 MEN: 22,27% dintre candidati au promovat bacalureatul in sesiunea de toamna

O pondere de 22,27 la suta dintre absolventii de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, anunta Ministerul Educatiei Nationale (MEN).

Din totalul celor 52.389 de candidati, au promovat 11.666, respectiv 22,27 la suta. Rezultatul este cu aproximativ 1 la suta mai mare decat cel inregistrat in aceeasi sesiune a anului 2013.

Din totalul candidatilor respinsi, 248 au fost eliminati pentru frauda.

Un numar de 9.753 de candidati au obtinut medii intre 5,00 si 5,99. Media finala pentru promovarea examenului de bacalaureat trebuie sa fie minimum 6.

Cele mai multe medii inregistrate în sesiunea august - septembrie - 10.038 -au fost pe segmentul 6,00 - 6,99.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO. Dupa afisarea rezultatelor la BACALAUREAT 2014, elevii nemultumiti de notele luate vor putea depune contestatii, pana la ora 16:00.

Urmeaza ca, in 2 si 3 septembrie, profesorii sa rezolve contestatiile la BACALAUREAT 2014 sesiunea de tomna. REZULTATELE FINALE la BACALAUREAT 2014 vor fi afisate joi, 4 septembrie.

Probele scrise de la BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamna, au inceput luni, 25 august, cu testul la limba si literatura romana, care a fost sustinut de peste 39.000 de candidati, pentru care au fost pregatite doua tipuri de subiecte, pentru profilul umanist si respectiv cel real.

Pentru sustinerea testului la limba si literatura romana s-au inscris 39.091 de candidati, dintre care 29.616 au absolvit clasa a XII-a in acest an, iar 9.475 sunt din promotiile anterioare, potrivit Ministerului Educatiei.

Citeste si: Subiecte si barem limba romana Edu.ro. Eseu despre George Bacovia pentru candidatii de la profilul real

Probele scrise la BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamna au  continuat marti, 26 august, cu examenul la limba si literatura materna, miercuri, 27 august, cu proba obligatorie a profilului si vineri, 29 august, cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Pentru proba scrisa la alegere a profilului si specializarii s-au inscris 39.369 de absolventi. Cei mai multi au ales sa dea testul la biologie (25.134), iar celelalte optiuni s-au indreptat spre geografie (9.139), fizica (2.169), chimie (1.535), logica (425), informatica (317), sociologie (248), psihologie (181), economie (162) si filosofie (59).

Un numar ridicat de candidati s-au inregistrat si la proba obligatorie a profilului - 36.228 absolventi, dintre care 31.845 la Matematica si 4.383 la Istorie.

Citeste si: Subiecte Bacalaureat 2014 istorie si matematica. Elevii au primit la istorie un eseu despre evolutia statului roman. Ce subiecte au fost la matematica

La examenul scris pentru Limba si literatura materna s-au inscris 1.002 candidati, dintre care 953 la limba si literatura maghiara, 42 la limba si literatura germana, trei la limba si literatura slovaca, doi la limba si literatura ucraineana si cate unu la limba si literatura sarba, respectiv limba si literatura croata.

Citeste si: PERLE de la BAC, sesiunea de toamna. "Daca nu dati subiecte mai usoare, pentru copii normali, eu nu mai vin la examen!"

La BACALAUREAT 2014 sesiunea de toamna, care a inceput in 18 august, cu probele orale, s-au inscris in total 63.323 de absolventi, dintre care 42.121 din promotia 2013-2014, iar 21.202 din promotiile anterioare. In urma sesiunii din vara a bacalaureatului, 59.265 de candidati au fost respinsi.

BACALAUREAT 2014 SESIUNEA DE VARA

La BACALAUREAT 2014 sesiunea de vara an au fost inscrisi 161.682 de absolventi ai clasei a XII-a, cei mai putini din ultimii 10 ani. Dintre ei, la examen au fost prezenti doar 151.311. Din totalul celor prezenti, 91.771 (60,65 la suta) au promovat, iar 59.265 au fost respinsi.

Analizand rezultatele celor care au fost respinsi, rezulta ca 10.900 au luat la probe note peste 5, fara a obtine insa media generala 6 pentru a promova examenul.

Pe filiere, ponderea absolventilor care au promovat este urmatoarea: filiera teoretica - 77,2%, filiera vocationala - 67,8% si filiera tehnologica - 38,7%.

BACALAUREAT 2013 SESIUNEA DE TOAMNA

La BACALAUREAT 2013 sesiunea de toamna, doar 21,5 la suta dintre candidati au promovat examenul, respectiv 15.592 de candidati din totalul celor 72.476 care au fost prezenti la examen. Comparativ cu aceeasi perioada a anului 2012, promovabilitatea a scazut cu patru puncte procentuale.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
BACALAUREAT 2014. Elevii au primit la istorie un eseu despre evolutia statului roman. Ce subiecte au fost la matematica
BACALAUREAT 2014. Elevii au primit la istorie un eseu despre evolutia statului roman. Ce subiecte au fost la matematica

BACALAUREAT 2014 - SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA SI ISTORIE. Miercuri, 27 august, absolventii claselor a XII-a sustin proba obligatorie a profilului - matematica si istorie - in cadrul sesiunii de toamna a Bacalaureat 2014.

BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Probele care le-au dat dureri de cap la primul examen.
BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Probele care le-au dat dureri de cap la primul examen. "Nu mai stiu ce mi-a picat"

Fara prea mult interes, absolventii de liceu care au picat Bacul s-au prezentat luni la sesiunea de toamna a acestui examen important. Peste 60.000 s-au inscris, desi in ultimii patru ani s-au adunat 250.000 de candidati respinsi.

BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Peste 63.000 de absolventi, inscrisi la a doua sesiune a examenului de bacalaureat
BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Peste 63.000 de absolventi, inscrisi la a doua sesiune a examenului de bacalaureat

BACALAUREAT 2014, SESIUNEA DE TOAMNA. Peste 63.000 de absolventi s-au inscris la sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat, care incepe luni, 42.121 fiind din promotia 2013-2014, iar ceilalti 21.202 din promotiile anterioare, conform Mediafax.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.