Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Obama le atrage atentia candidatilor la presedintia SUA sa nu intreaca masura. "Fara insulte si glume de curtea scolii"

barack obama

 Barack Obama i-a indemnat sambata pe candidatii in cursa pentru Casa Alba sa respinga "insultele si glumele proaste de curtea scolii", "violentele" si "divizarile bazate pe rasa sau credinta", relateaza AFP, citata de Agerpres.

 Liderul administratiei de la Washington a adaugat ca America merge bine, contrar celor repetate de miliardarul republican Donald Trump, care si-a anulat vineri la Chicago un miting din cauza unor "posibile amenintari".

"Cei aflati in cursa pentru presedintie trebuie sa se concentreze asupra celor de facut pentru ca totul sa mearga si mai bine. Fara insulte si glume de curtea scolii, fara divizari bazate pe rasa si credinta si, cu siguranta, fara violente impotriva celorlalti americani", a cerut presedintele american in cursul unei reuniuni pentru colectarea de fonduri in Texas.

Donald Trump a fost acuzat pentru retorica sa incendiara care, in opinia adversarilor sai, provoaca tensiuni. Omul de afaceri i-a atacat in special pe mexicani si musulmani.

Proteste Donald Trump

Favoritul republicanilor, ale carui mitinguri sunt tot mai marcate de incidente, si-a anulat vineri seara o intalnire electorala intr-o universitate din Chicago, scena a confruntarilor dintre simpatizantii sai si manifestanti, printre care numerosi latino-americani si afro-americani.

Insulte, sticle si lovituri cu pumnul s-au impartit in timp ce fortele de paza au incercat sa separe grupurile si sa evacueze sala. Violentele au continuat in exterior, iar politia a procedat la cel putin cinci arestari. Doi politisti au fost raniti, reaminteste AFP.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 13 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Barack Obama, Donald Trump, Hilary Clinton,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed